VAŽNE UPUTE:

– STROGO PRIDRŽAVANJE DANOG TERMINA PREGLEDA

– MOLIMO DA U PROSTOR POLIKLINIKE ULAZITE BEZ PRATNJE

– MOLIMO DA POŠTUJETE MJERE SOCIJALNE DISTANCE, NAPUTKE DJELATNIKA POLIKLINIKE

– UKOLIKO STE U  MOGUĆNOSTI MOLIMO DA DOĐETE S ZAŠTITNOM MASKICOM TE DA JU NOSITE CIJELO VRIJEME BORAVKA U POLIKLINICI (maskica treba prekrivati usta i nos)

– MOLIMO DA NA ULAZU U POLIKLINIKU I TIJEKOM BORAVKA REDOVNO DEZINFICIRATE RUKE

PAŽNJA:

– MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTOR POLIKLINIKE UKOLIKO IMATE TEMPERATURU, AKO STE BILI U POTENCIJALNOM KONTAKTU S COVID-19 ZARAŽENOM OSOBOM U POSLIJEDNJIH 14 DANA ILI STE U ISTOM PERIODU DOŠLI IZ INOZEMSTVA. TAKOĐER MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTOR POLIKLINIKE UKOLIKO SU VAM PROPISANE MJERE SAMOIZOLACIJE. 

– MOLIMO DA U SLUČAJU KAŠLJANJA ILI KIHANJA PREKRIJETE USTA I NOS MARAMICOM, LAKTOM ILI DLANOM. 

Slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT OBRASCA i TELEFONSKI kako bi se također raspitali i informirali o radu i uslugama Poliklinike 1885. 

 

UKOLIKO SUMNJATE DA STE MOŽDA ZARAŽENI KORONAVIRUSAOM (COVID-19) NIKAKO NE ODLAZITE LIJEČNIKU KAKO NE BI UGROZILI DRUGE ! SMANJITE KONTAKT S UKUĆANIMA TE NE IZLAZITE IZ SVOJEG STANA/KUĆE!

ČIM PRIJE BEZ ODGODE KONTAKTIRAJTE LIJEČNIKA OPĆE MEDICINE ILI DEŽURNU AMBULANTU KOJA ĆE VAM DATI DALJNJE NAPUTKE TE KONTAKTIRATI EPIDEMIOLOGA KAKO BI SE UTVRDILA POTREBA ZA EVENTUALNIM DALJNJIM POSTUPANJEM TE POTREBOM ZA DALJNJIM DIJAGNOSTIČKIM I OSTALIM POSTUPCIMA!

OSTANITE SMIRENI I KVALITETNO INFORMIRANI !

INFO TELEFON VEZANO ZA KORONAVIRUS:  113

KORISNO: 
 
Pogledajte korisne savijete i linkove vezano za suzbijanje, liječenje, spriječavanje COVID-19 virusa.

Također,  redovno se informirajte ALI IZ PROVJERENIH IZVORA poput službenih stranica ministarstava, civilne zaštite, CK-a, ZZJZ, i slično,  ne vjerujte neprovjerenim navodima nepouzdanih izvora i tako spriječite paniku i dezinformiranje!

KORISNI WEB LINKOVI I SADRŽAJI